16.10.2018

Keväällä lupasin kertoa papukokeiluista...

Pelkästään ulkonäön perusteella valittu siemenpussi sisälsi jingjang -papuja. Kauniita kaksivärisiä, musta ja valkoinen kietoutuivat toisiinsa kuin jing ja jang. Niitä oli siis pakko ostaa.

Kesä oli suotuisa ja satoa tuli. Tänään valmistin ensimmäistä kertaa ruuaksi ja maistuivat hyviltä, siispä nyt niistä uskaltaa kirjoittaa.

Suosittelen kokeilemaan, helppo, satoisa ja hauska. Maku kuin yleensä vaaleilla pavuilla. Kasvutapa oli samanlainen kuin pensaspavulla. Oman sadon väritys ei ole niin kietoutuva, kuin siemenillä oli alussa, mutta nättejä nämä ovat silti.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mukava kun kävit blogissani, kerro mitä ajatuksia se herätti sinulla