25.12.2019

Vuoden viimeinen tuorepersiljakeitto kasvihuoneesta

Jouluruokien jälkeen tekee mieli jo vähän kevyempää syötävää

Tämän sadonkorjuun jälkeen voin kaivaa loputkin lämpöpohjasta pois ja kasvihuone on valmiina odottamassa uutta hevoskasatsia helmi-maaliskuussa.




Lämpimästä syksystä ja talvesta on se hyöty, että pakkanen ei ole purrut persiljaa lainkaan ja vielä on poimittavaa satoa joulupäivänä.

2 kommenttia:

  1. Kiva päästä korjaamaan tuoretta satoa jouluna <3
    Persilja kestää avomaallakin talven yli. Kukkapenkkiin kevättä odottamaan siirtämäni persilja on vielä syötävää :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itsellänikin joskus talvehti, mutta sato ei ollut kovin kummoinen seuraavana vuonna. Keväällä laitan uudet siemenet taas uusiin multiin. Vaihdan joka vuosi kasvihuoneesta pohjan, joten mitään ei jää seuraavalle vuodelle. Muut maat ovat tällä hetkellä jo jäässä, eikä siirto onnistu. Mukavaa alkavaa vuotta Sinulle.

      Poista

Mukava kun kävit blogissani, kerro mitä ajatuksia se herätti sinulla