26.3.2020

Hotellin perustaminen kannattaa näinäkin päivinä


Ainakin hyönteishotellin nimittäin


Aiemmin meillä on ollut muutama rakennettu hyönteishotelli pihassa sekä erilaisia hyönteisystävällisiä kasveja ja materiaaleja ympäri puutarhan. Ystäväni äitinsä kanssa tilasi lapsilta hyönteishotellit, joten rakennusprojekti käynnistettiin. Samalla lisätään omaakin hotellikantaa, jos vaikka on ruuhkaa edellisissä tänä vuonna. Tässä ensimmäisestä mallista aloituskuvia..

Ensin rakennetaan kehikot.Tiheä verkko taustalle estämään sisälle tulevien pesätarvikkeiden tippuminen pois ja lintujen nokankoputukset. Etupuolelle tulee vähän harvasilmäisempi verkko estämään linnut, mutta sallii isommat pörriäiset asettumaan taloksi.
Taustaverkot paikoillaan ja reunat leikattuina ja siistittyinä.
Tällaisia on aiemmin tehty meidän pihaan ja näistä otettiin mallia.

2 kommenttia:

  1. Jopas ovatkin siistejä ja kauniita! Geometrisissä muodoissa on minusta jotain kauhean koukuttavaa... Hienoa, että teidän lapsilla tällaiset "tilaustoimitukset" pelaa!!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos 🥰. Kerron viestisi lapsille. Onneksi heillä on silmää muodoille ja kauneudelle, kun itse olen tällainen "ihan sama miltä näyttää, kunhan toimii"-tyyppinen touhuaja. 😂 Lapset ottavat varmsti tilauksia vastaan kyllä enemmänkin, voi laittaa yv. sähköpostilla. 👍 Rahat he käyttävät harrastusten varainkeruuseen, sillä kisamatkat ovat hirmuisen kalliita.

      Poista

Mukava kun kävit blogissani, kerro mitä ajatuksia se herätti sinulla