25.4.2023

sadonkorjuukori on nyt valmis

 Olen kyllä tavattoman tyytyväinen

En olisi ikinä uskonut, että saan näin onnistuneen lopputuloksen, omastakin mielestäni. Palaute kurssillakin oli opettajalta tosi kannustava ja muut kurssilaiset totesivat, että haluavat tehdä samanlaisen.


Koria ei voinut ottaa vielä kotiin, sillä materiaalin pitää ensin kuivua, minkä jälkeen kori punnitaan ja materiaalien maksu suoritetaan painon mukaan. Tein tarkoituksella pari soiroa vaaleasta rottingista, vaikka muut ovat tuota vaaleaa, eli reunat ja kahva on vaaleasta. Kahvaan tuli punos ympärille, samoin kuin ihan ylimpään reunaan, joten niistä vaalea väri ei näy niin hyvin, kuin ajattelin. Ei se silti haittaa. Eihän tuo vaaleana kauan pysy, kun multaiset porkkanat ja perunat likaavat pohjan. Luonnontuotteena kori on helposti pestävissä.

Kurssikertoja on vielä yksi jäljellä. Silloin teen pienen heksagon-korin, sellaisen, jonka muut tekivät päätyönään, isona korina. Haluan vain oppia sen tekniikan. Opetus maksaa 45 euroa ja materiaalit siis maksetaan kuivapainon mukaan. Kilohintaa en tiedä.


2 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Kiitos. Yllätyin positiivisesti itsekin. Ensi maanantaina on vielä yksi kurssikerta ja silloin teen ehkä pienen heksagon-korin, jotta opin sen tekniikan.

      Poista

Mukava kun kävit blogissani, kerro mitä ajatuksia se herätti sinulla