2.6.2019

Maissi sai katteen ja vähän muutkin taimet

Ruohonleikkaaminen on juhlaa


sillä piha siistiytyy ja laajenee silmän räpäyksessä ja tuloksena ihanaa ravitsevaa katetta kasvimaalle.

Maissit suorastaan huusivat katetta ympärilleen. Voi melkein nähdä, miten ne piristyvät ja imevät typpeä märästä leikatusta nurmisilpusta. Samoin nauttivat valkosipulit ja toivottavasti myös latva-artisokat, sillä niitä kasvatan ensimmäistä kertaa ja ruohokatteen saivat nekin ympärilleen. Voi kun kehtaisi mennä naapuriin ja pyytää saada leikata heidänkin nurmikot keräävällä leikkurilla. Katetta tarvittaisiin vielä paljon paljon enemmän.
2 kommenttia:

  1. Semmosen ajatuksen herätti minussa,että aikoinani olisin mielihyvin antanut jonkun leikata nurmikkomme ja vielä parempi kun leikkuujäte olisi myös kerätty ja viety pois.Ikinä en lannoittanut nurmikkoa kun sehän olisi hullun lailla kasvanut.Nykyisin meillä on metsätontti,jossa vain kuntta ympäröi taloa,mutta viherkate on kyllä tosi hyvä kasveille,eikä rikkaruohoille jää tilaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eli siis voisi ajatella, että joku muu ehkä ajattelee juuri samalla tavalla. Hm... taidanpa laittaa faceeni kyssärin, josko vaikka joku ilmoittaisi pihansa leikattavaksi! Muutenkin tykkään ruohon leikkaamisesta ihan hirmuisesti, samoin kuin hakettamisesta ja lumenluonnista. Niin rentouttavia hommia kaikki.

      Poista

Mukava kun kävit blogissani, kerro mitä ajatuksia se herätti sinulla