6.9.2024

Viime hetken tohinoita

 kattiloissa sosekeitot valmiit



Sokerijuurikassosekeitto.


Herkullista on, testimaistettu ja hyväksi todettu. Palanpainikkeeksi tulee vielä saaristolaisleipäpuikkoja. Juotavaksi kahvia ja mehua. 



Sokerijuurikaslastut kuullotettu.


Porkkanoiden kuullotusta.



Sokerijuurikas, 2,2 kg.

Palsternakkoja.


Huomiselle jäi vielä vähän viimeistelyhommia, mutta eiköhän se tästä. Toivottavasti huomenna tulee kävijöitä.


https://lahiruokapaiva.fi/tuottajat/finland-urban-farming-kotitarveviljely/


8 kommenttia:

  1. Herkullisen näköinen soppa. On teillä ollut kiireiset viime päivät. Toivottavasti kävijöitä riitti ja virisi hyviä keskusteluita.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Soppa oli todella maistuvaa, reseptissä olleet valkoviini ja valkoviinietikka toivat kivan säväyksen. Itselleni en voi ottaa onnistumisesta meriittiä, sillä keittiössä oli apukokki paikalla. Yllättävän paljon oli tosiaan työtä. Kävijöiden suhteen päivä oli pettymys, ehkä hellepäivä johdatti ihmiset kaupungista Yyteriin ja mökeille. Ylitin kuitenkin itseni, kun uskalsin avata pihani kävijöille, se oli tärkeä virstanpylväs.

      Poista
  2. Nams, hyvältä näyttää ja kuulostaa! Kiva pian toivottavasti kuulla kuinka päivä on sujunut.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos. Kuten tuossa Minnalle kirjoitin, kävijöiden suhteen päivä oli pettymys. Laatu tosin korvasi määrän, ja toivottavasti kuulemme toisessa blogissa kävijän näkökulmasta pihastani. En laita tänne nimeä, ettei tule mitään julkista painetta kirjoittamiseen.

      Poista
  3. Hitsit pitkään eilen arvoin, lähdenkö käymään siellä saakka, mutta päädyin kuitenkin pyörimään kotinurkkien kohteissa 😞 Olisi pitänyt tulla, olisi ollut mielenkiintoista nähdä pihasi. Toivottavasti tulee vielä tilaisuus joskus toiste!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei, kyllä meille saa tulla muulloinkin. Tervetuloa! Ei yhtenä päivänä vallan kamalasti ehdi kierrellä, ehkä on hyväkin tulla eri aikaan, niin pystyy keskittymään eri tavalla, eikä ole kiire seuraavaan paikkaan.

      Poista
  4. Ihanalta näyttää keitto.
    Mukavaa sunnuntaita sinulle.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos samoin sinulle, tosin jo alkanutta viikkoa. Keitto oli herkullista. Teimme sitä tosi paljon, joten sitä jäi omaan käyttöön. Olisi pitänyt ehtiä säilöä, mutta sunnuntaina oli muuta ja säilöminen jäi, valitettavasti.

      Poista

Mukava kun kävit blogissani, kerro mitä ajatuksia se herätti sinulla