26.6.2023

Torjuntajoukot laajentuneet

uusilla jäsenillä

Jo aiemmin keväällä ihastelin keittiön ikkunasta, kun orava naposteli ties mitä omenapuun oksalla. En edelleenkään voi olla varma, oliko se vain vegaaniseen elämään ihastunut, vai löytyikö kukkien uumenista jotain herkkuproteiinipatukoita.

Niin tai näin, oravaa oli kiva katsella. Pahoittelen videon huonoa laatua, sillä se on kuvattu puhelimella ikkunan takaa.


Orava omenapuussa

Kesäkuussa tuli seuraava hauska oravakohtaaminen luumupuussa. Poikani kuvasi oravaa. Kuvissa näkyy, kun orava nautiskelee kirvoilla lehtien alapuolella. 

Kuva: Karo Koskinen

Kuva: Karo Koskinen

Kuva: Karo Koskinen






2 kommenttia:

  1. Poikasi sai hyvät kuvat otettua. Enpä ole ennen nähnyt oravan syövän kirvoja. Meilläkin olisi parissa luumupuussa oraville töitä mutta eivät taida täkäläiset oravat vielä tietää moisista herkuista.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minäkin vähän ensin epäröin, kun hän kertoi, että orava söi kirvoja, mutta näin se on. Hänellä on tästä myös video, ja siinä tätä herkuttelua on pitkä tovit. En saanut editoitua sitä vielä niin, että olisi poissa kaikki ylimääräinen, missä kuva ei ole riittävän tarkka. Jos saan editoinnin tehtyä, laitan sen myös tähän vielä lisäksi.

      Poista

Mukava kun kävit blogissani, kerro mitä ajatuksia se herätti sinulla